Generating projects

Generating projects

Postby digitalphotoworld » Thu Mar 13, 2014 5:56 pm

Could you add a second button for generating projects e. g. "Quick-Generating".
It should work without the dialog of which files shall be generated. Instead of this, it should start directly to generate the previously selected files.
digitalphotoworld
 
Posts: 386
Joined: Wed Jan 09, 2013 12:26 am

Generate with last setting Shortcut

Postby nandi » Wed Dec 09, 2015 4:03 am

For Faster performance, a shortcut can be added for "generate" with last setting shortcut. This Feature is like compiled shortcut (Ctrl+F9) for Delphi Compiling Project.

Thanks
Best Regards
nandi
 
Posts: 5
Joined: Tue Dec 08, 2015 3:02 pm

Add short key to Generate

Postby buhuhu » Sun Aug 07, 2016 9:36 pm

Hi,

I think it would be useful this function to have a key like Generate direct without promt.

Regards,
buhuhu
 
Posts: 68
Joined: Mon Nov 19, 2012 5:26 pm

Re: Add short key to Generate

Postby joubertjg » Thu Aug 11, 2016 1:05 pm

My vote in
joubertjg
 
Posts: 36
Joined: Tue Sep 02, 2014 7:59 pm

Re: Add short key to Generate

Postby riverman » Thu Nov 17, 2016 12:53 am

YES! This one I'm missing a lot!

Generate with last settings and perhaps one key for generate all...

Thinking... F12 Generate with last settings, ctrl+F12 Generate all
riverman
 
Posts: 120
Joined: Tue Apr 16, 2013 2:55 pm

Re: Add short key to Generate

Postby harvest316b » Thu Nov 17, 2016 5:36 pm

Much agreed, but I'd like to see some intelligence in only regenerating code that's changed. This trial & error regenerating is the slowest part of the build/debug process, so some work to streamline this would be much appreciated.
harvest316b
 
Posts: 16
Joined: Sat Nov 12, 2016 1:45 pm

One-Click-Generation

Postby patrick.nehls2 » Sun Feb 12, 2017 6:41 pm

I really would appreciate to get a one-click-generation button, because
- I never change settings in tab "Generate"
- I never change settings in dialog "Generate"
- I often generate during development, and I do not like to click 3 times in order to execute 1 function

Best solution would be to make the existing generate button in the button bar a one-click-generation button.

Thx! :-)
patrick.nehls2
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 13, 2015 5:27 pm

Re: Generating projects

Postby Webmaster » Fri Jul 28, 2017 12:18 pm

In v2018, you can press F9 to generate all files, or press Ctrl + F9 to generate previously selected files.
Webmaster
 
Posts: 10731
Joined: Fri Aug 06, 2004 5:59 pm


Return to Feature Requests (PHPMaker)