using {{{value table}}} for php function

This public forum is for user-to-user discussions of PHP Report Maker. Note that this is not support forum.

using {{{value table}}} for php function

Postby farichte » Mon Dec 11, 2017 4:58 pm

Please Help,

is there any way to use value table in a php function at custom template?
i tried to use {{{value table}}} as a variable
<?php $var1 = {{{value table1}}} but it gave me error
Parse error: syntax error, unexpected '{' in ....

Thank You
farichte
 
Posts: 16
Joined: Wed Oct 04, 2017 8:10 pm

Re: using {{{value table}}} for php function

Postby Webmaster » Tue Dec 12, 2017 9:45 am

The {{{...}}} syntax is for client side custom template only. If you are trying to access a field's value, use: $<Table>-><Field>->CurrentValue.

If this is not what you want, explain clearly what you are trying to achieve.
Webmaster
 
Posts: 10734
Joined: Fri Aug 06, 2004 5:59 pm

Re: using {{{value table}}} for php function

Postby farichte » Tue Dec 12, 2017 6:54 pm

Webmaster wrote:
> access a field's value, use: $<Table>-><Field>->CurrentValue.

exactly what i've been looking for
thank you Webmaster :D
farichte
 
Posts: 16
Joined: Wed Oct 04, 2017 8:10 pm


Return to General Discussion (PHP Report Maker)