Change Multiple Field Properties

This public forum is for user-to-user discussions of ASPMaker. Note that this is not support forum.

Change Multiple Field Properties

Postby password » Wed Dec 06, 2017 3:48 pm

Hi,

Here i'm using ASPMaker 2017, so I want to have a dropdown with multiselect of Checkbox and i'm reading Help File it says "You can ctrl-click or shift-click the Field Name column" I have clicked Field Properties under multiselect but after I have generated the project it comes deselected and when i'm clicking that field multi of items it's not responsive it do nothing.

How can I resolve this thanx

Thank you
password
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 14, 2017 3:21 pm

Re: Change Multiple Field Properties

Postby arbei » Thu Dec 07, 2017 1:25 pm

Double check the field data type is the string.
arbei
 
Posts: 1499
Joined: Wed Sep 09, 2015 10:13 am

Re: Change Multiple Field Properties

Postby password » Thu Dec 07, 2017 2:45 pm

Hi,

Thanx well it is a String size of 100 nvarchar in SQL

Thanx
password
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 14, 2017 3:21 pm

Re: Change Multiple Field Properties

Postby Webmaster » Fri Dec 08, 2017 11:48 am

> so I want to have a dropdown with multiselect of Checkbox

If you want checkboxes for the field, set [Edit Tag] = "CHECKBOX". If you want a dropdown for checkboxes, enable [Use dropdown] as well.

If this is not what you want, explain more clearly what you are trying to do.

> i'm reading Help File it says "You can ctrl-click or shift-click the Field Name column"

This feature enables you to set options for multiple fields in ASPMaker. It is not related to the run time features.
Webmaster
 
Posts: 10734
Joined: Fri Aug 06, 2004 5:59 pm

Re: Change Multiple Field Properties

Postby password » Mon Dec 11, 2017 3:45 pm

Hi,

Thank you well i'm not sure what could be wrong maybe i'm doing but this I've done it, this is exactly what I want to achieve make checkboxes to be a dropdown.

>If you want checkboxes for the field, set [Edit Tag] = "CHECKBOX". If you want a dropdown for checkboxes, enable [Use dropdown] as well.


Thanx
password
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 14, 2017 3:21 pm

Re: Change Multiple Field Properties

Postby Webmaster » Tue Dec 12, 2017 9:43 am

> this is exactly what I want to achieve make checkboxes to be a dropdown.

Not sure if I understand. So is the issue resolved? If not, explain clearly your field settings and what problem you are facing.
Webmaster
 
Posts: 10734
Joined: Fri Aug 06, 2004 5:59 pm


Return to General Discussion (ASPMaker)